ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Home / ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό όλη τη διάρκεια
του χρόνου και είναι σε θέση να προσφέρει στους επισκέπτες της πολλών ειδών δραστηριότητες.
Από οργανωμένες παραλίες για νέους και οικογένειες με παιδιά μέχρι διαδρομές σε κοντινά φαράγγια
για τους πιο δραστήριους. Επιλέξτε το Aegeon Hotel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
και θα σας βοηθήσουμε να τις ανακαλύψετε.

Φαραγγι Ενιπέα

Ο Ενιπέας είναι ποταμός της Πιερίας. Το φαράγγι του με την μοναδική ομορφιά, προσελκύει πολλούς τουρίστες κάθε χρόνο. Θα σας πάρει μιάμιση ώρα να φτάσετε ως εδώ  από την Θεσσαλονίκη.

Φαράγγι Ρεντίνας

Είναι ένα καταπράσινο φαράγγι που οδηγεί στα ίχνη μιας μεσαιωνικής πολιτείας ξεπροβάλλοντας μπροστά σας το Κάστρο, τα τείχη και τα ερείπια βυζαντινού ναού και άλλων κτισμάτων.

Φαράγγι Ορλιά

Είναι ένα μαγευτικό φαράγγι με πλούσια βλάστηση. Ο συνδυασμός της όμορφης φύσης και των σχηματισμών του φαραγγιού θα σας συναρπάσει. Η απόσταση του από τη Θεσσαλονίκη είναι δυόμισι ώρες.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ

Τεράστια, αμμώδης και πλήρως οργανωμένη παραλία. Έχει όλα τα είδη εστιατορίων, μπαρ και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Απέχει 1 ώρα με αυτοκίνητο με αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Παραλία ιδανική για νέους και οικογένειες με παιδιά. Έχει ψιλή άμμο, κρυστάλλινα νερά και σχετικά μικρό βάθος. Είναι καλά οργανωμένη και λειτουργούν αρκετά beach bars, καφετέριες και εστιατόρια. Απέχει 40 λεπτά με αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ
Μεγάλη αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά. Απέχει από τη Θεσσαλονίκη 40 λεπτά με αυτοκίνητο με νότια κατεύθυνση και αν και δεν είναι πολύ καλά οργανωμένη, μπορείτε να βρείτε αρκετά μέρη για να απολαύσετε ένα γεύμα δίπλα στο κύμα.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ
Βρίσκεται 25 χλμ νότια της Θεσσαλονίκης. Μεγάλη αμμώδης παραλία οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες.

ΠΟΤΑΜΟΣ / ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
Eξαιρετικός παρθένος προορισμός με πεντακάθαρα νερά μακριά από την πολυκοσμία και τη βαβούρα παρόλο που απέχει μόλις 30 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Η ιππασία γεννά ένα αίσθημα ελευθερίας που είναι δύσκολο να το αισθανθεί κανείς με άλλα τεχνητά μέσα. Ήρθε λοιπόν η ώρα για μια δοκιμή. Έμπειροι ή όχι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε. Μόλις μισή ώρα από τη Θεσσαλονίκη, στο Λευκωχώρι, θα βρείτε ένα εναλλακτικό τουριστικό κέντρο και πιο συγκεκριμένα θα είστε σε θέση να ιππεύσετε ένα άλογο στο υπέροχο ράντσο που λειτουργεί εκεί. Ο δρόμος είναι σε πολύ καλή κατάσταση (Εγνατία οδός) και η διαδρομή πανέμορφη.

CANYONING ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με πλούσια βλάστηση και απόκρημνες πλαγιές, ρέουν τα διάφανα νερά από το φαράγγι του Ορλιά. Πλάι στο φαράγγι διασχίζουμε ένα όμορφο καταπράσινο μονοπάτι, με κατεύθυνση την περιοχή Κορομηλιά. Ο συνδυασμός της όμορφης φύσης και των εικόνων του φαραγγιού θα σας συναρπάσει! Ατελείωτα παιχνίδια με τσουλήθρες και βουτιές, είναι τα κύρια στοιχεία του φαραγγιού καθώς και οι συνεχόμενες καταβάσεις ραπέλ από την αρχή του φαραγγιού!